top of page
20220306_144223_ChoralSpacePeterAdamik_ADA4982.jpg

GÅ MED I KÖREN

Vi söker nya medlemmar

Vad kul att du vill vara med i vår kör. För att  söka in till vår kör behöver du göra ett sångtest inför vår körledare samt en intervju med några av våra styrelsemedlemmar, därefter bestämmer körledaren om du har det som krävs för att sjunga med oss.

För att du ska platsa in hos hos förväntas du ha stor körvana och goda kunskaper i notläsning och musik. Om du spelar något instrument är det meriterande.

Vid ansökan vill vi gärna veta vilka körer du sjungit i tidigare och vem du haft som körledare samt vilkens stämma du tillhört. 


Vi i Göteborgs Ungdomskör har stor bredd och sjunger musik från olika epoker, genrer etc, vi jobbar också mycket sceniskt. Vi söker dig som gillar att sjunga och som vill lägga ner tid på att vara en del av vår kör då vi förväntar oss hög närvaro på både repetitioner och konserter. I gengäld lovar vi att Du ska känna dig välkommen, hitta nya vänner samt lära dig massor om att sjunga i kör, vara scenisk och inspireras till framtida äventyr. 

Vi repar på torsdagskvällar med helgrepetitioner/konserter utöver detta. Vi är också en socialt aktiv förening med många informella träffar, uppstyrda aktiviteter och också körläger och resor (vi har bl.a. åkt till Japan, USA, Tjeckien, Tyskland, Irland.

Foto: Peter Adamik

arrow&v

Tack för din ansökan

bottom of page